vineri, 15 iunie 2012

Inima lui Isus salvează

Bruno Cornacchiola (foto stânga) (1913-2001), după ce s-a căsătorit, a participat la războiul civil spaniol ca voluntar din partea republicanilor. Aici a devenit protestant, la insistenţa unui militar german luteran, ba mai mult, un fanatic anticatolic. La 12 aprilie 1947 era, împreună cu cei trei copii ai săi, în Roma, în locul numit Tre Fontane (numit aşa deoarece, conform tradiţiei, capul Sfântului Paul, după decapitare, a săltat de trei ori, făcând astfel să apară trei izvoare).
După cum povesteşte însuşi Cornacchiola, tocmai se pregătea să ţină o conferinţă în care ataca  fecioria Mariei, Neprihănita Zămislire şi Înălţarea Mariei la cer. La un moment dat, fiul cel mai mic, 
Gianfranco, a dispărut după un colţ, iar tatăl l-a găsit în genunchi, în faţa unei grote naturale murmurând: “Ce frumoasă Doamnă!” Ceilalţi doi fii au ajuns şi ei la grotă  şi au îngenuncheat. În cele din urmă a intrat şi tatăl şi a văzut-o şi el pe Sfânta Fecioară, frumoasă şi strălucitoare, îmbrăcată într-o haină albă, cu o cingătoare roşie şi cu o mantie verde care îi acoperea capul şi cobora până la picioare. La piept strângea o Biblie. Ea a spus următoarele cuvinte: “Eu sunt Fecioara Revelaţiei. Tu mă persecuţi, dar, de acum, opreşte-te! Intră în turma sfântă! Ceea ce Dumnezeu a promis, rămâne neschimbat: Cele nouă vineri pe care le-ai celebrat, când erai tânăr, îndemnat de evlavioasa ta soţie, înainte de a o lua pe calea greşelii, te-au salvat!”
            Bruno Cornacchiola a spus că, după ce a auzit aceste cuvinte, a simţit o stare de profundă bucurie, iar în grotă a pătruns un parfum minunat, ceresc.
Fecioara Revelaţiei a vrut să lase şi un semn pentru ca Bruno Cornacchiola să fie sigur că ea vine din partea cerului şi nu este o viziune de la diavol. Semnul consta în faptul că Bruno avea să întâlnească un preot, despre care nu ştia nimic, dar preotul a fost anunţat de către Maica Domnului despre această întâlnire. A urmat apoi revenirea lui Bruno în Biserica Catolică.
            Cornacchiola povesteşte că a mai avut şi alte apariţii, la 6, 23 şi 30 mai 1947.
La 9 decembrie 1948 l-a întâlnit pe Papa Pius  al XII-lea şi i-a mărturisit că, la întoarcerea din războiul civil, avea în plan uciderea papei (acelaşi Pius al XII-lea).
Apoi a fost realizată o statuie, după indicaţiile vizionarilor, şi a fost aşezată în grotă, iar multă lume spună că în preajma acestei statui şi la această grotă s-au săvârşit multe convertiri şi vindecări miraculoase.
            La 12 aprilie 1980, când se împlineau 33 de ani de la prima apariţie, peste trei mii de persoane au asistat la o minune a soarelui, minune care s-a mai repetat şi în anul 1982.
Bruno Cornacchiola a murit la 22 iunie 2001.