duminică, 8 iulie 2012

Maria plânge la Akita


Începând cu data de 6 iulie 1973, sora Agnès Sasagawa (foto 2) a primit, la Akita (Japonia), mesaje din partea cerului care îi cereau ispăşire şi reparare pentru păcatele omenirii: „Lumea de azi răneşte Inima Preasfântă a lui Isus prin nerecunoştinţă şi injurii. Însă rănile Maicii Domnului sunt mult mai profunde şi mai dureroase.Roagă-te mult pentru papa, episcopi şi preoţi….Mulţi oameni, în această lume îl rănesc pe Domnul. Eu doresc să caut suflete care să-l aline pe Domnul. Dacă oamenii nu se vor converti şi nu îşi vor schimba în bine viaţa, o teribilă pedeapsă va coborî asupra întregii omeniri.”
Mai apoi, între 4 ianuarie 1975 şi 15 septembrie 1981, statuia Sfintei Fecioare (vezi foto 1), care era în mănăstire, a plâns de mai multe ori. Fenomenul s-a repetat de 101 ori, în prezenţa a nenumăraţi martori oculari.
Episcopul de Niigata, Preasfinţitul John Shojiro Ito, a văzut în această lăcrimare a Maicii Domnului un semn  clar cerul are ceva de spus azi omenirii. Autenticitatea apariţiilor a fost recunoscută oficial la 22 aprilie 1984.